Wedding

Bruiloft saxofonist

Een bijzondere gebeurtenis die gevierd mag worden!

Jouw bruiloft met DJ&SAX?

Ieder huwelijksfeest is uniek. Wij leveren maatwerk entertainment. Jullie bruiloft, jullie muziek. Wij bespreken vooraf de wensen en stemmen ons reportoire hierop af.

Tim & Greg

DJ&SAX

Uniek en opvallend concept: combinatie van een ervaren DJ en live bruiloft saxofonist die je gasten de hele nacht laten dansen. De saxofonist speelt nummers mee met de DJ, waardoor er een extra laag live muziek aan de mix wordt toegevoegd. Het resultaat is een onvergetelijke ervaring die tegemoet komt aan alle muzikale smaken en een ongelooflijke ambiance creëert. Of je nu wilt dansen op funky beats of wilt swingen op romantische ballads, het DJ&SAX-concept is de perfecte aanvulling op jullie bruiloft. Waarom genoegen nemen met een gewone DJ of live band als je met DJ&SAX het beste van twee werelden kan combineren?

redefining entertainment

Live muziek op hoog niveau

Trouwlocaties

DJ&SAX treedt op in binnen- en buitenland. Met name in omgeving Limburg, Rotterdam, Amsterdam en Nijmegen staan zij regelmatig geboekt. Vind hier een greep uit onze favoriete bruiloftlocaties met faciliteiten voor een prachtige ceremonie en knallend avondfeest.

Kasteel De Hoogenweerth

Maastricht

De Meesterproef

Nijmegen

Prijsopgave

Beschikbaarheid
Controleren

Al een datum op het oog? Vraag geheel vrijblijvend onze beschikbaarheid op en ontvang een offerte op maat inclusief alle mogelijkheden.

Locatie

Maastricht, Limburg, NL

Dagelijks bereikbaar

Van 09:00 tot 19:00 uur

Bezoekadres
Adelbert van Scharnlaan G48
6226EL | Maastricht
Alleen op afspraak

Zakelijke gegevens
KvK: 65946081
Btw: NL002398410B84