Over DJ&SAX

Welkom bij DJ&SAX, een uniek concept op het gebied van livemuziek waarbij de opzwepende beats van de DJ samensmelten met de soulvolle melodieën van de saxofonist. Onze kenmerkende stijl combineert het beste van twee werelden: de energie en beats van een dj-set met de rijke, volle klanken van een live sax performance. De DJ en saxofonist zijn ervaren en hebben een schat aan expertise in het creëren van onvergetelijke live-ervaringen voor publiek van alle soorten en maten. Van bedrijfsevent tot bruiloft, clubs, festivals en alles daartussenin, DJ&SAX geeft elke gelegenheid een frisse en dynamische energie. Doe met ons mee terwijl we live entertainment opnieuw definiëren en jouw evenement naar een hoger niveau tillen!

Ontstaan uit gedeelde passie voor entertainment in 2022

Maatwerk entertainment

Saxofonist

Greg Torunski

Trots op zijn vermogen om contact te maken met publiek van alle leeftijden en achtergronden. Of het nou om een intieme jazzclub gaat of een grote concertzaal: het is altijd Greg’s doel een muzikale impressie achter te laten die niet snel vergeten zal worden!

DEEJAY

Tim Dings

Sinds 2011 actief als DJ onder de naam Timebeatz. Energiek, opvallend en altijd met een vleugje humor. Ervaring met alle nationaliteiten. Referenties in binnen- en buitenland.

Show saxofonist dj

Licht & geluid

Is er nog geen techniek (licht & geluid) op locatie aanwezig? Dan kan deze optioneel via DJ&SAX geboekt worden. Wij hebben alle materialen in huis voor een geslaagd evenement tot maximaal 300 gasten. Of het nu om een kleinschalig thuisfeest of een grootschalig bedrijfsfeest gaat, onze Electro-Voice geluidsinstallatie is speciaal afgestemd om de sax sound kraakhelder over te brengen op het publiek.

De deejay staat achter een wit design DJ meubel met ingebouwde LED verlichting volledig afgestemd op kleur naar wens. Speciale effecten om de DJ heen, zoals bewegende movingheads en een kleurrijke lasershow, maken het geheel af. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

Locatie

Maastricht, Limburg, NL

Dagelijks bereikbaar

Van 09:00 tot 19:00 uur

Bezoekadres
Adelbert van Scharnlaan G48
6226EL | Maastricht
Alleen op afspraak

Zakelijke gegevens
KvK: 65946081
Btw: NL002398410B84