DJ&SAX

Saxofonist Maastricht

Meer dan 30 optredens per jaar in regio Maastricht

Jouw evenement met ons?

Iedere gelegenheid is uniek. Wij leveren maatwerk entertainment. Jullie feest, jullie muziek. Samen nemen wij de wensen door. Vervolgens stemmen wij ons reportoire hierop af.

Tim & Greg

DJ&SAX

Uniek en dynamisch concept: de samenvoeging van een ervaren DJ en een live saxofonist, die gedurende de hele avond je gasten in beweging houden. Vanuit Maastricht treed DJ&SAX zowel in binnen- als buitenland op. De saxofonist voegt een extra dimensie live muziek toe door harmonieus samen te spelen met de DJ. Een gedenkwaardige beleving volledig afgestemd op jullie muzikale voorkeuren. Het resultaat: een buitengewoon sfeervolle ambiance die gasten nog niet eerder beleefd hebben. Of je nu wilt dansen op stevige beats of wilt genieten van meeslepende klanken, het DJ&SAX-concept vormt de ideale aanvulling voor jullie evenement in regio Maastricht. Waarom genoegen nemen met een alledaagse DJ of een live band als je met DJ&SAX het beste van beide werelden kunt combineren?

redefining entertainment

Live muziek op hoog niveau

Feestlocaties

De meest bekende locaties in Maastricht en omgeving hebben wij mogen voorzien van live entertainment. Vind hier een greep uit onze favoriete locaties in deze regio. DJ&SAX boeken op een thuislocatie? Wij stemmen de logistieke en technische details rechtsreeks met jullie af.

Kasteel De Hoogenweerth

Maastricht

Rebelle

Maastricht

Prijsopgave

Beschikbaarheid
Controleren

Al een datum op het oog? Vraag geheel vrijblijvend onze beschikbaarheid op en ontvang een offerte op maat inclusief alle mogelijkheden.

Locatie

Maastricht, Limburg, NL

Dagelijks bereikbaar

Van 09:00 tot 19:00 uur

Bezoekadres
Adelbert van Scharnlaan G48
6226EL | Maastricht
Alleen op afspraak

Zakelijke gegevens
KvK: 65946081
Btw: NL002398410B84